Dev Markalar Gaziantep’te Buluşuyor

Dev Markalar Gaziantep’te Buluşuyor
PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından 24 Mayıs 2014’te Gaziantep’te iş dünyası ile buluşturuluyor.

İnsan Yönetimi alanında en önemli ödül olarak kabul edilen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödüllerini 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından 24 Mayıs 2014’te Gaziantep’te iş dünyası ile buluşturuluyor.

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin İnsan Yönetimi alanında başarılı uygulamaları ödüllendirmek, fark yaratan firmaları cesaretlendirmek, bu alandaki standartlara yön vermek ve başvuran firmaların süreçlerini gözden geçirmelerine ve değerlendirmelerine fırsat vermek amacıyla altı yıldır gerçekleştirdiği “PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri”ni 2013 yılında kazanan başarılı uygulamalar PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından 24 Mayıs 2014 tarihinde Gaziantep’te iş dünyası ile buluşturulacak.
 PERYÖN Şube Başkanı, SANKO Holding şirketlerinden Süper Film Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Yöneticisi Burak Aybey, yaptığı açıklamada, geçen Nisan ayında hayatını kaybeden PwC İnsan Kaynakları Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu anısına ‘Murat Demiroğlu Ödülleri’ adıyla verilen İnsan Yönetimi Ödüllerinde Garanti Bankası, Vestel, Morhipo, Boyner Holding, ve VİKO’nun, 2013 yılının en iyi uygulamaya sahip firmaları olarak seçildiğini kaydetti. 
En iyi uygulamaların şubeler aracılığı ile bütün Türkiye’ye yayılması amacıyla planlanan Ödüllü Uygulamalardan Tüyolar organizasyonunun PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından Gaziantep Sanayi Odası’nda gerçekleştirileceğini belirten Aybey, şöyle devam etti:

‘’2013 İnsan Yönetimi Ödülleri için 29 firma, 42 kategori  başvurusu yaptı. Her kategoride 3’er firma finale kaldı. Yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sürecinin ardından 11 kişilik jüri; Garanti Bankası, Vestel, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter ve VİKO’yu “İnsan Yönetiminde en iyi uygulamalara sahip firmalar” olarak seçti. Ödül jürisi; Akın Öngör, Yrd. Doç. Dr. Ecmel Ayral, Dr. Engin Sağdıç, Koray Arıkan, Mehmet Ünal, Prof. Dr. Metin Çakmakçı, Murat Güvercinci, Payam Yüce Işık, Saide Kuzeyli, Salih Sözer gibi, iş ve akademi dünyasının önemli isimlerinden oluştu.’’

   Murat Demiroğlu Ödülleri

• İşe Alım: Garanti Bankası

• Performans Yönetimi: Başarı Ödülüne değer bir uygulama bulunamadı

• Eğitim ve Gelişim Yönetimi: Vestel, Kordsa Global

• Yetenek Yönetimi: Aksigorta

• Proje/Fark Yaratan Uygulamalar: Morhipo (Takdir ve Ödüllendirme), Boyner Holding

(İşveren Markası Olma), Garanti Bankası (İşveren Markası Olma), Eczacıbaşı Baxter (Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü Oluşturma) VİKO (Yenilikçilik ve İnovasyon Kültürü Oluşturma)
“İnsanın olduğu her yerde yönetmek zordur. Bu süreç kurumlar için ise oldukça uzun ve zaman zaman problemlerle dolu bir yolculuktur’’ diyen Aybey, sözlerini şöyle tamamladı:

‘’Bu zor yolculukta sektördeki iyi uygulamaları desteklemek, diğer uygulamaları özendirmek ve bu alanda bir katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri bu yıl da oldukça titiz bir değerlendirme sürecinden sonra Garanti Bankası, Vestel Elektronik, Kordsa Global, Aksigorta, Morhipo, Boyner Holding, Eczacıbaşı Baxter, VİKO firmalarına verildi.

İnsan Yönetimi alanında doğru ve başarılı örnekleri bütün Türkiye’ye yaymak amacı ile planladığımız organizasyonun bu yıl İkincisini Gaziantep’te gerçekleştiriyoruz. Amacımız, değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin insan kaynakları yöneticilerini bu önemli uygulamalar ile buluşturarak fark yaratmalarına destek olmak/ Gazianteplileri etkinlikte bizleri yalnız bırakmamaya çağırıyorum.’’

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.