Çin’li iş adamları yatırım için Kahramanmaraş’a geliyor!

Çin’li iş adamları yatırım için Kahramanmaraş’a geliyor!
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Çin Halk Cumhuriyeti iş insanlarını kabul etti.

Çin Halk Cumhuriyeti Yatırım Ofisi Türkiye Temsilcisi Yüksek İnşaat Mühendisi Yuxıang JIANG, Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından daha güçlü ve dayanıklı binalar yapma hedeflerini paylaştı. Toplantının ardından, Çin Halk Cumhuriyeti'ne ait yöresel bir hediyeyi Kaymakam Çelikkaya 'ya takdim etti.

Çin Halk Cumhuriyeti Yatırım Ofisi Türkiye Temsilcisi Yuxıang JIANG, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya 'ya, depreme dayanıklı binalar yapma hedeflerini paylaştıkları için teşekkür etti.

30012024134512-71755-72283.jpg

Toplantının sonunda, Çin Halk Cumhuriyeti'ne ait bir hediyeyi Kaymakam Çelikkaya 'ya takdim etti. JIANG, "Dürüst ve çalışkan insanlar başarının zirvesinde olacaktır." şeklinde açıklama yaptı.

Çin Halk Cumhuriyeti Yatırım Ofisi Türkiye Temsilcisi Yuxıang JIANG, Kahramanmaraş'taki depremler sonrası bölgede dayanıklı binalar yapma hedeflerini dile getirdi. Toplantının ardından, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya 'ya yöresel bir hediye takdim etti. Çin Halk Cumhuriyeti'nin inancına göre "Dürüst ve çalışkan insanlar başarılı olacaktır." JIANG, bu sözlerle hediyesinin anlamını açıkladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.