Asırlık Gelenek Sanko Holding İftar Yemeği

Asırlık Gelenek Sanko Holding İftar Yemeği
Abdulkadir konukoğlu: “Çalışanlarla iftar yemeğinde buluşmak, Ailemizin bir asrı aşan geleneğidir”

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, çalışanlarla iftar yemeklerinde buluşmanın, Konukoğlu ailesinin bir asrı aşan geleneği olduğunu söyledi.

Konukoğlu, SANKO şirketlerinde çalışanlarla iftar yemeklerinde bir araya geldiklerini belirterek, “Her zaman, ‘Paylaşmak Mutluluktur’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Türkiye genelindeki şirketlerimizde çalışanlarla değişik şehirlerde iftar yemeklerinde bir araya gelmekten mutlu oluyoruz” dedi.

Yemeklere katılmaya özen gösterdiğini, katılamadığı durumlarda ise şimdiye kadar olduğu gibi Yönetim Kurulu Üyesi kardeşleri ve yeğenlerinin mutlaka katılacağını kaydeden Konukoğlu, “Sizlerle iftarımızı paylaşmanın anlamı ve mutluluğu çok farklı. İftarımıza katılan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice Ramazanları karşılamalarını dilerim” diye konuştu.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Adil, Hakan ve Cengiz Konukoğlu ile şirket yöneticilerinin de katıldığı yemekte, mahalli sanatçıların seslendirdiği türküler dinlendi, 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri SANKO’da çalışanlara plaket verildi.

Bu arada, katılanlar arasında yapılan çekilişle şanslı çalışanlara toplam 30 adet yarım ve tam altın verildi. İftar yemekleri Gaziantep ve SANKO şirketlerinin bulunduğu kentlerde Ramazan ayı boyunca düzenlenecek. 

654.20120725105356.jpg

655.20120725105408.jpg

656.20120725105418.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.