Anadolu sigorta girişimcileri destekliyor

Anadolu sigorta girişimcileri destekliyor
Teknoloji tabanlı yeni fikirler ve girişimcilere destek veren Anadolu Sigorta İtü Arı Teknokentle işbirliği anlaşması yaptı

Teknoloji tabanlı yeni fikirler ve girişimcilere destek veren Anadolu Sigorta İtü Arı Teknokentle işbirliği anlaşması yaptı

Teknoloji tabanlı yeni fikirlere ve girişimlere verdiği desteği artırarak devam eden Anadolu Sigorta, İTÜ ARI Teknokent’le yaptığı işbirliği kapsamında İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi tarafından düzenlenen Big Bang Start-up Challenge’ın da destekçisi oldu. Yeni fikir ve girişimlere 21 milyon TL değerinde kaynak sağlanan yarışmada Anadolu Sigorta da bir girişimciye ödül vererek destek oldu.

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Big Bang Start-up Challenge sonuçlandı. Anadolu Sigorta’nın da destekçileri arasında yer aldığı yarışmada mücadele eden girişimler toplam 21 milyon liralık ödül ve yatırım kazandı.

Üniversite kuluçka merkezleri sıralamasında dünyada 3. ve Avrupa’da 2. sırada olan Big Bang Start-up Challenge, 29 Kasım’da UNIQ İstanbul’da gerçekleşti. Binlerce girişim arasından sıyrılarak, finale kalan 20 girişim arasına kalma başarısını gösteren Akıllı Magnet, ödülünü Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı’dan aldı.

‘EN ÖNEMLİ YATIRIM GÜNDEMLERİMİZDEN BİRİ YENİ İŞ FİKİRLERİ’

Dünyada girişimcilere en fazla kaynak sağlayan ilk üç girişimcilik yarışması arasında yer alan Big Bang Start-up Challenge’ın destekçileri arasında yer aldıklarını söyleyen Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı, “Değişen dünyaya uyum sağlamak ve müşteri taleplerine hızlı cevap verebilmek için inovatif girişimlerin öneminin farkındayız. Dolayısıyla özellikle son dönemde en önemli yatırım konularımızdan birisi dijital sigortacılığa yönelik yeni iş fikirleri. İTÜ Çekirdek ile bir süredir devam eden işbirliğimiz de bunun bir parçası. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ortaya çıkan girişimler oldukça mutluluk ve heyecan verici” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.