Afşin standına yoğun ilgi

Afşin standına yoğun ilgi
16. EMITT Fuarına katılarak stant açan Afşin Belediyesi, fuarı gezen vatandaşların ilgi odağı oldu.

KAHRAMANMARAŞ (İHA) - 16. EMITT Fuarına katılarak stant açan Afşin Belediyesi, fuarı gezen vatandaşların ilgi odağı oldu.

Afşin Belediyesi, 1 yıl önce başlattığı turizm ve tanıtım atağını sürdürüyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen EMITT Fuarına ikinci kez katılan Afşin Belediyesi, Eshab-ı Kehf Külliyesi’ni ve ilçeyi tanıtma fırsatı buldu.

Öte yandan fuar ana giriş kapısına kurulan dev led ekranda da belediye tarafından hazırlatılan tanıtım filmi gösterildi. Ardından standı ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler ile tur firmaları Afşin ve Eshab-ı Kehf  Külliyesi hakkında bilgiler aldı.

Fuara, ABD, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Çin, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Rusya Federasyonu, Senegal, Sırbistan, Singapur, Slovenya, Sudan, Suriye, Şili, Tayland, Tunus, Tanzanya, Tataristan, Rusya Federasyonu, Ukrayna, Ürdün, Venezuela, Vietnam, Yemen ve Yunanistan’ın yanı sıra çok sayıda ülkeyle birlikte tur operatörleri, oteller ve belediyeler katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.