Tekirdağ’da Sağanak Yolları Göle Çevirdi

Tekirdağ’da Sağanak Yolları Göle Çevirdi
Tekirdağ’da öğle saatlerinde aniden başlayan şiddetli yağış hayatı felç etti. Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerlerini su basarken, sahil yolu denizle ile birleşti.

- Tekirdağ’da öğle saatlerinde aniden başlayan şiddetli yağış hayatı felç etti. Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerlerini su basarken, sahil yolu denizle ile birleşti.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da aniden bastıran yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Sahil yolunda seyreden bazı araçlar yolda kalırken bazıları ilerlemekte güçlük çekti. Pazar yerinde bulunan karpuzlar ise yollara saçıldı.

Yağmur nedeniyle Tekirdağ'da yollarda çökmeler oluştu, trafik durma noktasına geldi.

"SAHİL YOLU MARMARA DENİZİ İLE BİRLEŞTİ"

Tekirdağ'da şiddetli yağış nedeniyle sahil yolu adeta Marmara Denizi ile birleşti.

Süleymanpaşa’da pazarcılık yapan vatandaşlar, sağanağın aniden bastırdığını ifade ederek, "Her şey aniden oldu. Sağanak nedeniyle mallarımız sulara teslim oldu. Zararımız büyük. Devletten bu konudan dolayı yardım istiyoruz" dedi.

TEKİRDAĞ’DA SAĞANAK YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.