Silvan'da Uyuşturucu Ve Fuhuşa Karşı Çadır
Yayınlanma:
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Gençlik Meclisi, uyuşturucuya ve fuhuşa karşı süresiz çadır eylemi başlattı.
- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Gençlik Meclisi, uyuşturucuya ve fuhuşa karşı süresiz çadır eylemi başlattı.
Bağlar Mahallesi Kaniya Navin Parkı'nın içinde kurulan çadırda DBP Gençlik Meclisi tarafından basın açıklaması okundu. Açıklamada, "Herkesin şunu bilmesini isteriz ki biz Kürt gençleri olarak bu kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğimizin altını bir kez daha çiziyoruz. Aksi takdirde bize bu yozlaştırıcı yaşamı layık gören ve bizim Kürt gençliği içerisinde yaygınlaştırmaya çalışan kişi ve sistem insanlarına tepkimiz ve cevabımız çok sert olacaktır" denildi.
Açıklamanın ardından gençler çalınan müzik eşliğinde uzun süre halay çekti.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.