Sağlık Bakanlığı, Adana'daki Olaya Soruşturma Başlattı

Sağlık Bakanlığı, Adanadaki Olaya Soruşturma Başlattı
Sağlık Bakanlığı, "Adana’da Suriyeli bir babanın hayatını kaybeden bebeğine ölüm raporu alabilmek için hastane hastane dolaştığı" iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

- Sağlık Bakanlığı, "Adana’da Suriyeli bir babanın hayatını kaybeden bebeğine ölüm raporu alabilmek için hastane hastane dolaştığı" iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında “Adana’da Suriyeli bir babanın hayatını kaybeden bebeğine ölüm raporu alabilmek için hastane hastane dolaştığı” iddialarının yer aldığı haberler yayınlandığı belirtilerek, "Söz konusu olaydaki ihmal iddialarına ilişkin olarak Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığınca bir müfettiş görevlendirilerek, sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma sonucu kamuoyuyla ayrıca paylaşılacaktır" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.