Milli Savunma Bakanlığı, Terör Örgütlerine Mühimmat Satıldığı Haberlerini Yalanladı

Milli Savunma Bakanlığı, Terör Örgütlerine Mühimmat Satıldığı Haberlerini Yalanladı
Milli Savunma Bakanlığı, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkiler haberleri yalanladı. Bakanlık, böyle bir satışın söz konusu olmadığını bildirdi.

- Milli Savunma Bakanlığı, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkiler haberleri yalanladı. Bakanlık, böyle bir satışın söz konusu olmadığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, 9 ve 10 Eylül 2014 tarihli bazı yazılı basında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkin bazı haberlerin yer aldığı hatırlatıldı. Açıklamada, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nun bu türlü bir satışının söz konusu olmadığı belirtilerek, haberlerin tamamen gerçek dışı olduğu ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.