Mahsur Kalan Gençler Kurtarıldı

Mahsur Kalan Gençler Kurtarıldı
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Gito Yaylası’nda yağan yoğun tipinin etkisi ile yolların kapanması sonucu mahsur kalan üç gence ulaşıldı.

- Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Gito Yaylası’nda yağan yoğun tipinin etkisi ile yolların kapanması sonucu mahsur kalan üç gence ulaşıldı.

Çamlıhemşin İlçesi Gito Yaylası’na çıkan Süreyya Yüksel (19) Furkan Cihan (19) ve Eda Bayram (18) yağan yoğun tipinin etkisi ile yolların kapanması ve araçlarının bozulması sonucu mahsur kalmışlardı. Sabah saatlerinden itibaren İl Özel İdare Ekiplerinin sürdürdüğü yol açma çalışması ve devam eden yaya kurtarma çalışmaları sonucu Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, gençlere ulaşıldığını belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.