Kartal’da Dolu

Kartal’da Dolu
İstanbul’da beklenen sağanak yağış, Anadolu yakasında etkisini göstermeye başladı. Dolu ile karışık yağan yağmur kısa sürede etkili olurken, bazı gecekonduları su bastı.

- İstanbul’da beklenen sağanak yağış, Anadolu yakasında etkisini göstermeye başladı. Dolu ile karışık yağan yağmur kısa sürede etkili olurken, bazı gecekonduları su bastı.

Meteoroloji yetkililerinin İstanbul için yaptığı yağış uyarısının ardından sağanak yağış başladı. Anadolu yakasında özellikle Kartal’da etkili olan yağış nedeniyle bazı gecekonduları su bastı. Dolu ile karışık yağan yağmur yaklaşık 25 dakika sürdü. Kısa sürede etkisini gösteren yağış nedeniyle bazı gecekonduları su bastı. Evlerini su basan vatandaşlar, kovalarla su tahliyesi yapmaya çalıştı.

Yağışların kademeli olarak İstanbul genelinde etkili olması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.