İSTANBUL’DA KAHRAMANMARAŞ MEKÂNI AÇILIYOR

İSTANBUL’DA KAHRAMANMARAŞ MEKÂNI AÇILIYOR
Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz mega kent İstanbul’u feth etmeye başladı. Bugün İstanbul’a baktığımızda her alan da mutlaka bir Kahramanmaraşlı hemşehrimize rastlayabilirsiniz.

Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz mega kent İstanbul’u feth etmeye başladı. Bugün İstanbul’a baktığımızda her alan da mutlaka bir Kahramanmaraşlı hemşehrimize rastlayabilirsiniz. Metropol kentin dört bir yanında mutlaka bir esnaf, dernek, vakıf veya kamu kuruluşunda yönetici, çalışan hemşehrilemizle karşılaşabilirsiniz.

Kahramanmaraş Nahırönü’nün köklü ailelerinden Veli Açıkgöz, 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada; İstanbulun en yoğun nüfusun yaşadığı ve hemşerilerimizin de ikamet ettiği Bağcılar ilçesinde 9 sene önce açtığımız Nur Kasabım ile İstanbul’un birçok kasap ve marketine toptan perakende satış yapmaktayız. Nur Kasap’taki tecrübelerimizi hemşehrilerimizi ve misafirlerini de ağırlayabilecek lüks bir mangalcı eksikliği olduğunu fark ettik ve “Kasap Veli Mangalcım” adlı mekânımızı açtık. İstanbul ili Bağcılar ilçesi İnönü Mahallesi 410. Sokak 21/B adresinde 0212 634 86 34 – 0543 443 46 46 numaralı iletişim bilgilerimizden kontak kurabilirsiniz, dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.