Işid Rehinesi İçin Mevlit Okutuldu

Işid Rehinesi İçin Mevlit Okutuldu
IŞİD’in elinden kurtulan rehinelerden Yaşar Dalkılıç’ın İzmir’deki evinde bayram sevinci yaşandı. Ailesi ve arkadaşları özel harekatçı Dalkılıç’a sağ salim kavuştuğu için mevlit okuttu.

- IŞİD’in elinden kurtulan rehinelerden Yaşar Dalkılıç’ın İzmir’deki evinde bayram sevinci yaşandı. Ailesi ve arkadaşları özel harekatçı Dalkılıç’a sağ salim kavuştuğu için mevlit okuttu.

Musul Başkonsolosluğu'nda IŞİD tarafından rehin alınan ve 101 gün sonra serbest bırakılan 49 kişi arasında bulunan Özel Harekat Polisi Yaşar Dalkılıç’ın evinde bayram sevinci yaşandı. Oturduğu sokak ve evinin balkonuna Türk bayrakları asılan Dalkılıç’ın ailesi ve arkadaşları sağ salim buluşmanın verdiği sevinçle evlerinde mevlit okuttu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.