Günün Önemli Gelişmeleri (3)
Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.
İstanbul’da köpek dehşeti
Çatalca’da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki genç, fabrika bahçesindeki 5 Alman kurt köpeğinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
*
"Bir grup cami hiç olmasın istiyor”
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Validebağ korusundaki gerginliğe ilişkin, “Bir yanlış manipülasyon yapıldığı kanaatindeyim. İmar açısından yasal. Orada iki grup var. Bir grup cami hiç olmasın istiyor” dedi.
*
Oldu mu be Maradona !
Arjantinli efsane yıldız Diego Maradona’nın skandalları bitmek bilmiyor. Maradona son olarak sevgilisi Rocio Oliva’ya şiddet uyguladığı görüntülerle gündeme geldi.
*
İngiliz gazeteci IŞİD’in muhabirliğini yaptı
IŞİD’in, yayınladığı son videoda konuşan İngiliz rehine ve gazeteci John Cantlie, Kobani’deki savaşın neredeyse bitmek üzere olduğunu ve "IŞİD militanlarının düşmanı temizlediklerini" ifade etti.
*
Galatasaray’da mazbata töreni
Galatasaray’da yeni yönetim kurulu üyeleri ve yeni başkan Duygun Yarsuvat mazbatalarını aldı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.