Doku Nakli Bilimsel Danışma Komisyonu, Üslün'ün Ölümünü Değerlendirecek

Doku Nakli Bilimsel Danışma Komisyonu, Üslünün Ölümünü Değerlendirecek
Sağlık Bakanlığı Kompozit Doku Nakli Bilimsel Danışma Komisyonu, Antalya’da yüz nakli ameliyatı olan ve hayatını kaybeden Salih Üslün'ün ölümünü değerlendirecek.

- Sağlık Bakanlığı Kompozit Doku Nakli Bilimsel Danışma Komisyonu, Antalya’da yüz nakli ameliyatı olan ve hayatını kaybeden Salih Üslün'ün ölümünü değerlendirecek.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı Kompozit Doku Nakli Bilimsel Danışma Komisyonu Antalya’da yüz nakli ameliyatı olan ve hayatını kaybeden Salih Üslün ile ilgili değerlendirme yapmak üzere toplantıya davet edildiği belirtilerek, "Toplantı önümüzdeki hafta Ankara’da gerçekleştirilecek olup, ele alınan konular ve sonuçları kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.