Başbakan, Müsiad Bursa’ya Seslenecek

Başbakan, Müsiad Bursa’ya Seslenecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Bursa Şubesi’nin 29 Haziran Pazar günü vereceği iftara telekonferans sistemi ile katılacak.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Bursa Şubesi’nin 29 Haziran Pazar günü vereceği iftara telekonferans sistemi ile katılacak.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, protokolsüz geleneksel aile iftarının ramazanının 2. günü Kültürpark’taki dernek merkezinde yapılacağını kaydetti.  Bursa Şubesi ile birlikte yaklaşık 20 şubenin aynı gün iftar programı düzenleyeceğini bildiren Çepni, MÜSİAD Genel Merkezi’ndeki iftara katılacak Başbakan Erdoğan’ın telekonferans sistemi ile Bursa’daki MÜSİAD üyelerine  sesleneceğini söyledi.

Çepni, bu yılki iftara Suriye’deki savaştan ve zulümden kaçarak Bursa’ya gelen Suriyeli ailelerin de “kardeş aile” projesi dahilinde davet edildiğini söyledi. Çepni, “Başbakanımızın Bursa’ya sesleneceği iftar programında Suriyeli kardeşlerimizle birlikte iftar açacağız. Ramazanın birlik ve dayanışma ruhuna uygun olarak, vatanlarından uzakta, oldukça güç şartlarda yaşamak zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimizi ‘kardeş aile’ projesi kapsamında ağırlayacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.