Ukrayna Genel Kurmay Başkanı Azledildi
Yayınlanma:
Ukrayna geçici Cumhurbaşkanı ve parlamento sözcüsü Oleksandr Turchynov, Ukrayna Genel Kurmay Başkanı Yuri Ilyin’i görevinden aldı. Cumhurbaşkanlığı internet sitesinden duyurulan kararla birlikte Sivastapol yönetiminin başındaki Fedor Rubanov ile yapacağı
- Ukrayna geçici Cumhurbaşkanı ve parlamento sözcüsü Oleksandr Turchynov, Ukrayna Genel Kurmay Başkanı Yuri Ilyin’i görevinden aldı. Cumhurbaşkanlığı internet sitesinden duyurulan kararla birlikte Sivastapol yönetiminin başındaki Fedor Rubanov ile yapacağı görüşme de iptal edildi.
Bugün sabah saatlerinde 3 askeri kamyonla gelen ve Rusya Deniz Kuvvetleri armaları taşıyan yaklaşık 50 silahlı asker Akmescit (Simferopol) Havalimanı’nın kontrolünü ele geçirmişti, bölgede resmen Rus işgali başlamıştı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.