Tbmm Dışişleri Komisyonu Heyeti Berlin’de

Tbmm Dışişleri Komisyonu Heyeti Berlin’de
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Almanya Federal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Ruprecht Polenz'in davetlisi olarak Berlin'e geldi.

- TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Almanya Federal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Ruprecht Polenz'in davetlisi olarak Berlin'e geldi.

TBMM Dışişleri Komisyonu heyeti, Almanya Federal Meclisi Parlamentolararası Dostluk Grubu Eşbaşkanı Johannes Kahrs ile Almanya Federal Meclisi-Jakob Kaiser House’daki çalışma yemeğinde bir araya geldi. Heyet, daha sonra Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle tarafından makamında kabul edildi. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede, NSU cinayetleri ve Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üyeliği konuları ele alındı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.