Soma Faciası Viyana'da Bayrakları Yarıya İndirtti

Soma Faciası Viyanada Bayrakları Yarıya İndirtti
Soma'da yaşanan maden faciası, tüm Türkiye ve yurt dışı Türk temsilciliklerinde olduğu gibi Avusturya’nın başkenti Viyana’da da üzüntüyle karşılandı. Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği ve Viyana Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirilerek, 3 gün milli

- Soma'da yaşanan maden faciası, tüm Türkiye ve yurt dışı Türk temsilciliklerinde olduğu gibi Avusturya’nın başkenti Viyana’da da üzüntüyle karşılandı. Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği ve Viyana Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirilerek, 3 gün milli yas ilan edildi.

Viyana Başkonsolosluğu resmi sitesinde de, Soma'da yaşanan maden faciası için başsağlığı mesajı yayımlandı. Viyana’da yaşayan Türk vatandaşlarından Emre Türkmen, "Soma’da yaşanan maden faciasında ölenlere rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

SOMA FACİASI VİYANA'DA BAYRAKLARI YARIYA İNDİRTTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.