Samaras, Barroso İle Bir Araya Geldi
Yayınlanma:
Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, AB ekonomik ve mali işler konseyi toplantısına katılmak için geldiği Brüksel'de, Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile bir görüşme gerçekleştirdi.
- Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, AB ekonomik ve mali işler konseyi toplantısına katılmak için geldiği Brüksel'de, Avrupa Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Samaras'ın Brüksel ziyareti, uluslar arası kreditörlerden oluşan Troyka'nın, Yunanistan konusunda Avrupa Komisyonu, Avrupa Merkez Bankası ve Uluslararası Para Fonu'na sunduğu olumlu raporun ardından gerçekleşti.
Geçtiğimiz hafta sonu Yunan Parlamentosu'nun 2013 bütçesini onaylanamısının ardından yayınlanan rapor, Bakanların Atina'ya yeni kredi dilimini serbest bırakmada ön şart olarak görülüyor.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.