Rusya Ve Ukrayna 21 Mart’a Kadar Ateşkes İmzaladı

Rusya Ve Ukrayna 21 Mart’a Kadar Ateşkes İmzaladı
Kırım'ın geleceğini belirleyecek olan referandumda oy verme işlemi sürerken Ukrayna Savunma Bakanı Ihor Teniukh bugün yaptığı açıklamada Rusya ve Ukrayna Savunma Bakanlıkları’nın 21 Mart’a kadar geçici ateşkes konusunda anlaştıklarını ifade etti.

- Kırım'ın geleceğini belirleyecek olan referandumda oy verme işlemi sürerken Ukrayna Savunma Bakanı Ihor Teniukh bugün yaptığı açıklamada Rusya ve Ukrayna Savunma Bakanlıkları’nın 21 Mart’a kadar geçici ateşkes konusunda anlaştıklarını ifade etti.

Teniukh basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu süre zarfında Rus askerlerinin Ukrayna askeri tesislerine müdahalede bulunmayacağını ifade etti. Teniukh açıklamasında ayrıca ateşkes süresince Ukrayna askeri birliklerinin yedek kuvvet ikmali yapacaklarını belirtti.

(ES-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.