Mısır'da Turist Otobüsüne Saldırı
Yayınlanma:
Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da dört kişinin öldüğü çok sayıda kişinin yaralandığı bir turist otobüsüne yönelik saldırıyı kınadı.
- Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da dört kişinin öldüğü çok sayıda kişinin yaralandığı bir turist otobüsüne yönelik saldırıyı kınadı.
Bakanlık'tan yapılan açıklamada, 16 Şubat 2014 günü Mısır’da bir turist otobüsüne gerçekleştirilen 4 kişinin ölümü çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan terörist saldırının kınandığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "Saldırıda hayatlarını kaybedenlerin ailelerine taziye, yaralananlara acil şifa dileklerimizi iletiyoruz. Terör eylemlerinin sonuç getirmeyeceğine ve hiçbir şekilde mazur görülemeyeceğine dair inancımızı ve Türkiye’nin kardeş Mısır halkı ile dayanışma içinde olduğunu yineliyoruz."
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.