Mısır'da İçişlerine Bakanına Bombalı Saldırı
Yayınlanma:
Mısır İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim'e bombalı suikast düzenlendi. Bakan İbrahim'in konvoyunun geçişi sırasında düzenlenen saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.
- Mısır İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim'e bombalı suikast düzenlendi. Bakan İbrahim'in konvoyunun geçişi sırasında düzenlenen saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtildi.
Mısır medyası, olayın bir intihar eylemi mi yoksa bomba yüklü bir aracın uzaktan kumanda ile patlatılmasıyla mı gerçekleştirildiğinin bilinmediğini bildirdi. Haberlerde "suikast girişimi" olarak nitelendirilen olayda 10 kişinin yaralandığı kaydedildi.
Bombalı saldırıdan kurtulduktan sonra açıklama yapan Mısır İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim, "Bu son değil, yeni bir terör dalgasının başlangıcı. Ancak sonunda biz galip geleceğiz" dedi.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.