Lavrov: Suriye Konusunda Abd İle Mutabakat Yok

Lavrov: Suriye Konusunda Abd İle Mutabakat Yok
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Rusya'nın, Suriye'deki krizin çözümü konusunda görüş ayrılıklarının devam ettiğini söyledi.

- Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Rusya'nın, Suriye'deki krizin çözümü konusunda görüş ayrılıklarının devam ettiğini söyledi.

Bugün Kamboçya'da ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile bir araya gelen Lavrov, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Henüz ortak bir çizgi yok" ifadesini kullandı.

Filistin-İsrail arasındaki gerilime de değinen Lavrov, "Bölgede kısa zamanda ateşkes sağlanması konusunda ABD ile aynı görüşleri paylaşıyoruz" diye konuştu.

Rusya'nın ateşkes sağlanması için Hamas ve İsrailli yetkililerle çalıştığını dile getiren Lavrov, Arap ülkelerinin girişimlerini de desteklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.