Küba'da Uçak Düştü

Kübada Uçak Düştü
68 yolcusuyla iç hat seferi yapan uçak adanın orta kesimlerinde acil durum bildirdikten kısa bir süre sonra düştü.

 Turistlerin de içinde bulunduğu uçakta kurtulan olmadı.

İçinde 28'i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 61 yolcuve 7 mürettabatın bulunduğu çift motorlu ATR 72 tipi uçak , ülkenin iç kesimlerindeki Sancti Spiritus eyaletinde düştü.

Küba havayollarının yurtiçi seferlerini yürüten Aerocaribbean şirketine ait uçağı düşmeden önce kontrol kulesiyle irtibata geçti ve acil durum bildirdi.

Uçak kazasından sonra ilk cesetlerin yeri belirlendi. Yetkililer, kazada kurtulan olmadığını açıkladı.

Uçakta 9 Arjantinli, 7 Meksikalı, bir Venezuelalı, 3 Hollandalı, bir Fransız, bir İspanyol, iki Avusturyalı, iki Alman, bir İtalyan ve bir Japon bulunuyordu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.