Kktc Sağanak Yağmur Altında
- KKTC’nin Girne bölgesine sürekli yağan sağanak yağış sebebiyle yollar sular altında kalırken adada pek çok bölgede hayat felce uğradı. Köprülerin yıkılıp arabaların ve sürücülerin suya gömüldüğü bölgelerde pek çok ev de tahribata uğradı.
KKTC’nin Girne bölgesine sürekli yağan sağanak yağış Güzelyurt - Lefkoşa yolunu kullanıma kapattı. Yılmazköy Köprüsü yıkıldı ve Güzelyurt - Lefkoşa anayolu da çift taraflı ulaşıma kapandı. Yollar tamamen sular altında kalırken Yılmazköy - Çamlıbel anayolu da trafiğe kapatıldı. Yollardaki arabalar ve sürücüler sular altında kaldı.
Şiddetli yağmur Girne’de tesirli oldu. Girne’de onlarca ev sular altında kaldı. 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın evi de yağmur sularından zarar görecek hale geldi. Boğaz Bölgesi’ne saat 14:00 itibariyle düşen yağmur miktarı ise metrekareye 190 kg olarak açıklandı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.