Kiev'de Dehşet Saçan Mazurok'un İntihar Ettiği İddia Edildi

Kievde Dehşet Saçan Mazurokun İntihar Ettiği İddia Edildi
Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Karavan alışveriş merkezinde 3 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan Yaroslav Mazurok’un intihar ettiği ve cesedinin bulunduğu ileri sürüldü.

- Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Karavan alışveriş merkezinde 3 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan Yaroslav Mazurok’un intihar ettiği ve cesedinin bulunduğu ileri sürüldü.

Telegraf gazetesinin haberine göre; Kiev'de bulunan cesedin, Eylül ayında AVM'de dehşet saçarak 3 kişinin ölümüne, bir kişinin ise yaralanmasına sebep olan Mazurok’a ait olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı’ndan henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Telegraf’ın haberinde Mazurok’un intihar ettiği bildiriliyor.

Yaroslav Mazurok, Interpol tarafından kırmızı bülten ile aranıyordu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.