Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde Türk Bayrağını Yakmak İstediler
Yayınlanma:
Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde günler sonra açılan bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturan Rumlar, bir Fransız turist tarafından açılan Türk bayrağını yakma girişiminde bulundu.
- Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde günler sonra açılan bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturan Rumlar, bir Fransız turist tarafından açılan Türk bayrağını yakma girişiminde bulundu.
Günlerdir süren gergin bekleyişin ardından bankalara akın eden Rumlar, bir Fransız turist tarafından açılan Türk bayrağını turistin elinden alarak parçalamaya, bunda başarılı olamayınca da yakmaya çalıştı. Öfkeli Rum kadın, bayrağı yakıp parçalayamayınca yere atıp üzerine bastı. Bu arada kalabalık, Fransız turiste saldırı girişiminde bulundu. Turistin neden böyle bir eyleme giriştiği bilinmezken, polis provokatif eylemlere karşı Rumları uyardı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.