Esad Rakka’da Katliam Yaptı

Esad Rakka’da Katliam Yaptı
Suriye’nin Rakka kenti Esad kontrolündeki Hava Kuvvetleri tarafından bombalandı. Olayda en az 20 sivil yaşamını kaybetti.

- Suriye’nin Rakka kenti Esad kontrolündeki Hava Kuvvetleri tarafından bombalandı. Olayda en az 20 sivil yaşamını kaybetti.

Rakka kentinin Rumallah Mahallesi Beşar Esad kontrolündeki Hava Kuvvetleri tarafından bombalandı. Sivillere yönelik gerçekleştirilen hava saldırısında içerisinde kadın ve çocuklarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirirken, 30 kişi de ağır yaralandı. Can pazarının yaşandığı olay yerinde bulunan yöre halkı yaralıları en yakın hastanelere götürdü. Olay bölgesinde bulunan cesetlerin üzerleri battaniyeler ile kapatıldı. Yerdeki cesetleri gören yöre halkı sinir krizleri geçirdi.

ESAD RAKKA’DA KATLİAM YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.