Ermenilerin Paris'teki Gösterisi Devam Ediyor

Ermenilerin Paristeki Gösterisi Devam Ediyor
Fransa Senatosunda görüşülmeye devam edilen inkar yasasının kabul edilmesi için Ermeni vatandaşların gösterileri devam ediyor.

Fransa Senatosunda görüşülmeye devam edilen inkar yasasının kabul edilmesi için Ermeni vatandaşların gösterileri devam ediyor.

1915 olaylarıyla ilişkili Ermeni iddialarının inkarını suç sayan yasa tasarısı Fransa Senatosunda görüşülürken Ermeni vatandaşlarının senato binası önündeki gösterileri devam ediyor. Senatonun bir alt sokağında toplanan yaklaşık 200 kadar Ermeni, yasa tasarısının kabul edilmesi yönünde sloganlar attı. Kürsüden yapılan konuşmalarla Ermeni göstericiler coşturulurken, zaman zaman sloganların yükseldiği görüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.