Erdoğan Ve Mursi, İşbirliği Konseyi Toplantısına Başkanlık Etti
- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık etti.
Resmi temaslar için Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile birlikte Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık etti.
Mısır Cumhurbaşkanlığı Saray'ında gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren toplantıya Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik katıldı.
Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin başkanlık ettiği Mısır heyetinde ise Mısır Başbakanı Hişam Kandil ve Mısırlı bakanlar yer aldı.
Kaynak:

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.