Erdoğan, Cezayir Başbakanı İle Bir Araya Geldi

Erdoğan, Cezayir Başbakanı İle Bir Araya Geldi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’deki temasları kapsamında Cezayir Başbakanı Abdülmelik Sellal ile bir araya geldi.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’deki temasları kapsamında Cezayir Başbakanı Abdülmelik Sellal ile bir araya geldi.

Cezayir Başbakanlığında basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. İki başbakan, görüşme sonrasında heyetler arası toplantıya katıldı.

Heyetler arası görüşmelerde Başbakan Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Tarım Bakanı Mehdi Eker eşlik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.