Başbakan Yardımcısı Atalay Kktc'de

Başbakan Yardımcısı Atalay Kktcde
Kıbrısi ile İlgili Koordinasyon İşlerden Sorumlu Başbakan Yardımcı Bakanı Beşir Atalay ve beraberindeki heyet KKTC'ye geldi.

Kıbrısi ile İlgili Koordinasyon İşlerden Sorumlu Başbakan Yardımcı Bakanı Beşir Atalay ve beraberindeki heyet KKTC'ye geldi.

Atalay'ı, Ercan Havalimanı VİP salonunda, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör, Başbakanlık Müsteşarı Hüda Aksoy ve devlet yetkilileri karşıladı.

Polis Genel Müdürlüğü, Beşir Atalay'ın KKTC'ye gelmesi dolayısıyla Ercan Havalimanı'ndan Lefkoşa'ya kadar bulunan yol güzergâhında geniş güvenlik önlemleri aldı. Atalay daha sonra Dr. Fazıl Küçük anıt mezarını, Boğaz şehitliğini ziyaret etti, Lefkoşa'daki Atatürk anıtına çelenk koydu.

Gazetecilerin Rumlarım Doğu Akdeniz'de petrol araması ile ilgili bir soruya ise Atalay,"Doğu Akdeniz kimsenin malı değildir. Türkiye konuyu yakından takip ediyor.gerekli tüm önlemleri de aldık "şeklinde cevap verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.