Başbakan Erdoğan, Açık Yönetim Ortaklığı Toplantısına Katıldı

Başbakan Erdoğan, Açık Yönetim Ortaklığı Toplantısına Katıldı
Birleşmiş Milletler 66. Genel Kurulu'na katılmak için New York'ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ve Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousef'in eşbaşkanlığında 'Açık Yönetim Ortaklığı' adıyla kurulan yeni uluslararası platform

Birleşmiş Milletler 66. Genel Kurulu'na katılmak için New York'ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ve Brezilya Devlet Başkanı Dilma Rousef'in eşbaşkanlığında 'Açık Yönetim Ortaklığı' adıyla kurulan yeni uluslararası platformun resmi açılış törenine katıldı.

46 ülkenin devlet ve hükümet başkanları ile üst düzey yetkililerinin katıldığı toplantıda Obama, 21. yüzyılda açık yönetime, şeffaflığa, yolsuzluğa ve hesap verebilirliğe büyük önem verdiklerini belirtti.

Toplantıda Açık Yönetim Ortaklığı'nın yürütücü komitesinde yer alan Brezilya, Endonezya, Meksika, Norveç, Filipinler, Güney Afrika, İngiltere liderleri de birer konuşma yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.