Alman Parlamenterden Türk Büyükelçilik Binasına Övgü

Alman Parlamenterden Türk Büyükelçilik Binasına Övgü
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Almanya temaslarının ikinci gününde Alman-Türk Parlamenterler Dostluk Grubu Başkanı Johannes Kahrs ile bir araya geldi.

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Almanya temaslarının ikinci gününde Alman-Türk Parlamenterler Dostluk Grubu Başkanı Johannes Kahrs ile bir araya geldi.

Berlin’deki Türk Büyükelçiliği binasında yapılan görüşmede Büyükelçi Hüseyin Karslıoğlu da hazır bulundu. Oldukça samimi atmosferde geçen görüşmede, iki ülke ilişkileri ele alındı.

Kahrs görüşmede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl 30 Ekim'de açılan büyükelçilik binasından etkilendiğini belirterek, "1 numaralı yerde" ifadesini kullandı.

Arınç, bugün Uluslararası ve Kültürlerarası Diyalog Enstitüsünce düzenlenen, "Müslümanlar, Yahudiler ve Hristiyanlar: Barış Mümkündür! Geçmiş ve Mevcut Durumda Barış içinde Birlikte Yaşamanın Örnekleri-Geleceğe Dair Perspektifler'' konulu konferansta konuşacak. Arınç daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'le Berlin Büyükelçiliği'nin düzenlediği resepsiyona katılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.