ZULÜM İLE ÂBÂD OLMAK(!)

Tarihi akış makalemin başlığının hep tersi ile gerçekleştiğini göstermiş. Zaman zaman tekerrür etmiş ama sonuç hiç değişmemiş ve zalim yönetimler saman alevi gibi parlamış dönmeleri dışında zulüm üzerine bir sistemi uzun süre devam ettirememişler.

Dünyanın üzerinden silindir gibi geçerek taş üstünde taş, gövde üzerinde baş bırakmayan Moğol istilası zulüm ile âbad olunmadığının tarihi örneklerinden sadece bir tanesi.

Cennet mekan Abdulhamid hanın döneminde başlayan Filistin zulmüne karşı o dönemde alınan tedbirlerin boşa çıkarılması için çalışan dahili ve harici uşaklar bugünde aynı şekilde mücadele birliği içerisinde zulmün boyutunu günümüzde yaşanıldığı hale getirmek için var gücü ile çalışmaya devam ediyorlar ve etmeyi de yemin etmişçesine sürdürüyorlar.

Filistin halkına İngiliz Amerika ve şimdide İsrail zulmü yüz yılı aşkın süredir devam ediyor. Bugün düne göre her şeyin daha açık seçik berrak görülmesine rağmen Amerika'nın bunak başkanının yaptığı açıklamayı gözlerimle görüp kulaklarımla işitince bu alçaktan da bundan başkası beklenmezdi zaten dedim.

Zulüm ile âbad olunmak gibi bir yanılgının tam da orta yerinden bir açıklama bu.

Be alçak, be gavur konuşurken hiç olmazsa gözümüzün içine bakarak konuşma. Başını öne eğerek konuş ki, bu talihsiz açıklamayı yaparken utanıyor olabileceğini düşünelim.

Bidon kafalı bunaklarla Müslüman düşmanı salakların oylarının geçerli olduğu bir-leş-miş milletler topluluğunun birkaç gündür üst üste gaz almak için yaptığı cılız açıklamalarda bile hakkaniyet yok.

Filistin’de bir devlet mi var ki, taraflara çağrı yapılıyor.

Filistin’e birkaç kez gitmem nasip oldu ve her defasında hüzün ile dönmüşlüğüm var.

Çünkü ortada devlet mevlet yok.

Sadece terör devleti İsrail ve onun hadsiz hudutsuz tutum ve davranışları var

Gavur uydurması bir şey Filistin devleti

Ezilmiş sindirilmiş içine kapatılmış yarı açık hapishanede yaşamaya mahkûm edilmiş mazlum insanlar var. Bu zulüm yetmezmiş gibi kendi içlerinde de parçala böl ve yut taktiği uygulanarak tamamen etkisiz hale getirilmiş acınası çaresiz bir halk gördüm ben her gittiğimde.

Yüzlerine yansımış çaresizlik içerisinde ver yiyim ört yatımcı olmuşlara bir şey denmiyor ama azıcık kafasını kaldırıp olup bitenlere bir göz atmak isteyenlerin anında gözlerini oyuyor ve yoktan yere terör estirerek bunları etkisiz hale getiriveriyorlar.

Cumhurbaşkanımızın 2019 yılında BM de yaptığı tarihi konuşmada Filistin’de olup bitenleri tüm dünyanın kör ve sağırlarına harita üzerinden ders anlatır gibi anlatmış anlatmasına da gözler kör kulaklar sağır ve akıldan da noksan mankurtlar üç maymunları oynayarak olup bitenlere bigane kalmışlardı.

Dünyanın 5 den büyük olduğu gerçekliği elbette 5 büyükleri (!)  üzmüştür üzmesine ama mazlum dünyada uyandırdığı yankı bundan böyle hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının işaret fişeği olmuştur.

Artık ok yaydan çıktı. Hiç şüpheniz olmasın saplanacağı yerde epey bir ses getirmeye devam edecek. Zalimler için yaşasın cehennem diyenler kartopu gibi büyümeye devam edecek.

Terör devleti İsrail’in arkasında kaya olduğunu zanneden ABD ve Avrupa ve diğer aveneler bu zulmün ortağı olarak bedelini ödeyecek.  

Aziz mübarek günlerde mazlumlara uygulanan bu zulüm terör devleti İsrail’in yıkılışının sebebi olacak.

Kendine çok güvenmenin bedelini kaçacak delik arayan sıçanlar olarak yaşayacaklar ve saklandıkları ağaçlar kayalar dile gelerek gizlendikleri yerleri ihbar edecek.

Halkı Müslüman olan dünya devletlerinin satılmış uyuşuk idarecileri uyumaya devam ededursun,  çok şükür ülkemiz iktidarı ve muhalefeti ile tek yumruk olarak terör devletine ayağını denk al gittiğin yol yol değil susadığın ecelin olurum dedi.

Ya Rab mazlumların ahını yerde koyma. Devletimize milletimizin birlik ve bütünlüğüne göz dikmiş yerli ve yabancı zalimlere fırsat verme diye dualarımızı arşı alaya yollamaya devam edelim.

Dua silahına inanmayanlara inat dualarda buluşmalarımızı çoğaltarak mazlumlara can suyu olmaya devam edelim.

Daha beter günlerimiz olmasın inşallah.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dr. Ali Akben Arşivi