Terörle ilgili herkesle konuşurum

Terörle ilgili herkesle konuşurum
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Terörle mücadele milli bir meseledir. Sayın Kılıçdaroğlu ile de Sayın Bahçeli ile de görüşürüm" dedi.

Başbakan Erdoğan, G-20 zirvesi için gittiği Kanada'da temaslarını tamamlayarak Ankara'ya döndü. Esenboğa Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme teklifine nasıl baktığının sorulması üzerine, "Benim herhangi bir ön yargım kesinlikle yok. Terörle mücadele milli bir meseledir. Sayın Kılıçdaroğlu ile de Sayın Bahçeli ile de görüşürüz. Yeter ki samimi bir konsensüs olsun. Bize düşeni biz gerçekleştiririz. Diğer siyasi partilerde kendi üzerine düşeni gerçekleştirir. Bir dil birliği, bir ortak mücadele platformu oluşturabilirsek terör örgütünü ademe mahkum etmiş oluruz ve çok daha kısa sürede netice alırız" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, 'Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme için bir talep gelmesini mi bekleyeceksiniz?' sorusuna şu karşılığı verdi:

"Bunun değerlendirmesini yaparız illa karşı taraftan gelmesi önemli değil. Daha önce Sayın Baykal ile görüşmüştük. Davet ederiz, gerekirse ziyaret ederiz. Hiçbir önyargımız yok, ama bugüne kadar taleplerimiz olumsuz karşılanmıştı. Temenni ederim ki Sayın Kılıçdaroğlu ile o dönem kapanmış olur."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.