Sav: Sarıgül doğru olanı yaptı

Sav: Sarıgül doğru olanı yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Önder Sav, İlhan Selçuk için düzenlenecek törene katılmak üzere geldiği İstanbul'da partililer tarafından karşılandı.

CHP'li Önder Sav ve Hikmet Çetin, Cumhuriyet Gazetesi imtiyaz sahibi ve başyazarı İlhan Selçuk'un cenaze törenine katılmak için İstanbul'a geldi. THY ait bir uçakla 10.15 sıralarında İstanbul 'a gelen Önder Sav'ı karşılamak için CHP İstanbul İl Örgütü'ne mensup partililer Atatürk Havalimanı VİP Salonu'na akın etti.

İl Başkanı Berhan Şimşek tarafından karşılanan Sav'a partililer sevgi gösterisinde bulundu. Önder Sav makam aracı ile havalimanından ayrılırken, aynı uçakla gelen Hikmet Çetin ve bir partilinin diyalogu dikkat çekti. CHP üyesi bir kadının, "Sayın Hikmet Çetin, sizi partimizde görmek istiyoruz" sözlerine Çetin, "Ben olmasam bile siz devam edin" diyerek karşılık verdi. 

Hikmet Çetin, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül'ün parti kurmaktan vazgeçmesiyle ilgili sorular üzerine, "Doğru olanı yaptı. Hayırlısı olsun" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.