Mardin’de bomba fünyeyle patlatıldı

Mardin’de bomba fünyeyle patlatıldı
Mardin'de teröristler tarafından yola tuzaklanan bomba olası bir faciaya neden olmadan tespit edilerek fünye ile patlatıldı.

Mardin'de teröristler tarafından yola tuzaklanan bomba olası bir faciaya neden olmadan tespit edilerek fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Mardin-Midyat karayolu üzerinde bulunan Yalım Mahallesi'nde teröristler tarafından güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatılmak yola bomba tuzaklandı. Söz konusu durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ve yolu çift taraflı trafiğe kapatan polis ekipleri, olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı. Bomba imha uzmanları yaptıkları incelemede, bombanın yüksek tahrip gücünün olduğunu belirledi. Bomba, bir süre sonra fünye ile patlatıldı. Bombanın büyük bir gürültü ile patlaması nedeniyle çevredeki bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Bombanın şiddeti nedeniyle yolda derin bir çukur da oluştu.

Teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.