Duruşmada olay
Karabulut'un kardeşi Enver Karabulut, cinayeti işlediği gerekçesiyle tutuklu bulunan Cem Garipoğlu'na şırınga ile bir sıvı sıktı. Duruşma salonunda hareketlilik yaşanırken, Cem Garipoğlu jandarmalar tarafından salondan çıkarıldı. Güçlükle sakinleştirilen Enver Karabulut da polis noktasına götürüldü.
ENVER KARABULUT SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Münevver Karabulut'un öldürülmesine ilişkin görülen duruşmada katil zanlısı Cem Garipoğlu'na şırınga ile saldırarak bir sıvı sıkınca gözaltına alınan Enver Karabulut, sağlık kontrolünden geçirildi.
Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği'nde gözaltında tutulan Münevver Karabulut'un kardeşi Enver Karabulut, sağlık kontrolüne götürülmek üzere şubeden çıkarıldı. Bu sırada dışarıda bekleyen basın mensupları arasında kargaşa yaşandı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bakırköy Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Enver Karabulut, daha sonra tekrar şubeye getirildi.
(İHA)

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.