Bomba ihbarı yapıp polise bıçak çektiler

Bomba ihbarı yapıp polise bıçak çektiler
Sultanbeyli'de, bir AVM'de zabıta müdürlüğüne bomba ihbarında bulunan 3 şahıs, kendisini gözaltına almak isteyen polise bıçak çekti.

Sultanbeyli'de, bir AVM'de zabıta müdürlüğüne bomba ihbarında bulunan 3 şahıs, kendisini gözaltına almak isteyen polise bıçak çekti. Bıçak çeken zanlıya polis memurunun silah doğrultmasıyla AVM'de hareketli dakikalar yaşandı.

Olay, geçen Cumartesi günü Sultanbeyli'de bir AVM'de yaşandı. İddiaya göre, Sultanbeyli Zabıta Müdürlüğüne gelen 3 zanlı bir otomobilde bomba olduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar sonrası şahısların hareketlerinden şüphelenen zabıta memuru, durumu polisle paylaşarak şahısları takibe başladı. Takip sonrasında şahıslar üzerindeki bıçakla AVM'ye girince, zabıta memuru durumu sivil polis ve AVM'nin güvenlik görevlisine aktardı. Bunun üzerine şahısların önünü kesen polis memuru, şahısları gözaltına almak istedi. Ancak gözaltına alınmamak için direnen şahıslar, polise bıçak çekti. Bunun üzerine polis memuru şahısları etkisiz hale getirmek için silah doğrulttu. Polise direnen şahıslar, çıkan kargaşada polisin anlık dikkati sonucu yakalanarak yaka paça gözaltına alındı. Hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olay bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bomba ihbarı yapıp polise bıçak çektiler

Bomba ihbarı yapıp polise bıçak çektiler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.