Bira kutusunu polisden gizledi
Kaza, saat 10.00 sıralarında Millet Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, M.D, yanındaki iş arkadaşı M.U ile birlikte caddede seyrederken viraja çok hızlı girdi. Hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüsü, önce Yeşim Öz isimli bayan sürücünün aracına ardından da Çağlayan Yurtseven'in kullandığı 34 VF 0812 plakalı otomobile çarparak takla attı. Kazada sürücü M.D ile yanında bulunan iş arkadaşı M.U yaralandı.
Çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken, hafif yaralanan M.U yol kenarına oturtularak sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay yerine gelen polise ekipleri, genç kıza su verdi. Sürücü M.D ise çalıştığı şirketi telefonla arayarak bilgi verdi. Hafif yaralı olan sürücü ve bayan arkadaşı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
M.D'nin çarptığı 34 VF 0812 plakalı otomobilin sürücüsü Çağlayan Yurtseven, kazaya neden olan aracın çok hızlı bir şekilde viraja girdiğini söyledi. Aracı görünce önce sağa sonra da sola kaçmaya çalıştığını anlatan Yurtseven, "Yanımdaki araca sürtünerek ban ön taraftan çarptı. Ben dönmeye başladım. Onun aracıda kaldırıma çarpıp takla attı. En azından 180 kilometre hızla seyrediyordu" dedi.
Kazaya karışan Yeşim Öz de aracın çok süratli olduğunu söyledi. Öz, araç sürücüsünün kazanın hemen ardından bira şişesini yol kenarına fırlattığını belirtirken, inceleme yapan polis yol kenarında içilmemiş bir bira şişesi buldu.
Öte yandan, kaza nedeniyle Millet Caddesi'nde trafikte aksamalar yaşandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.