Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı
Ataşehir'de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı.

Ataşehir'de Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, derede süren ıslah çalışmaları çerçevesinde yıkıldı. Vatandaşların bir kısmı yıkıma tepki gösterirken, bazı vatandaşların da yıkılan binaların demirlerini toplamaya çalıştıkları görüldü.

Yenisahra İstanbul Caddesi üzerinde Kurbağalıdere çevresinde bulunan gecekondular, sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı. Yıkım nedeni ile çevrede polis tarafından güvenlik önlemi alındı. Gecekondularda eşyalarını çıkarmayan bazı vatandaşların, eşyalarını çıkardıkları görüldü. Bu sırada bazı vatandaşlar, yıkıma tepki gösterdi. Belediye ekipleri gerekli önlemleri aldıktan sonra kepçe ile gecekonduları yıkmaya başladı.

Binaların yıkılması ile birlikte hurda toplayan bazı vatandaşlar ise harekete geçti. Vatandaşlar, bina enkazına girerek demir ve hurdaları topladı. Çalışmalar sonucunda 8 gecekondunun yıkıldığı öğrenildi.

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı

Ataşehir’de 8 gecekondu yıkıldı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.