Aşağı atıp öldürdüler!
Şirintepe Mahallesi'nden Osmangazi Üniversitesi'ne giden '19' numaralı Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 ED 307 plakalı özel halk otobüsünün şoförü Ertuğrul Bağcı (50), araca yolcu olarak binen iki kişiyle validatör cihazına "bilet okutmama" meselesi yüzünden tartıştı.
Münakaşanın otobüs dışında kavgaya dönüşmesiyle söz konusu kişilerin duraktaki büfenin yanındaki boşluktan ittikleri iddia edilen Bağcı, yaklaşık 5 metre yükseklikten aşağıya düştü. Başını önce park halindeki bir otomobile, ardından beton zemine çarptığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Ertuğrul Bağcı, olay yerinde hayatını yitirdi. Polis ekipleri, olaydan sonra iki şüpheliyi gözaltına aldı. Bu arada ekipler olay yerinde inceleme başlatırken, maktulün aşağıya düşmeden önce ayağından çıktığı sanılan bir ayakkabısı dikkati çekti.
Olaydan yarım saat önce eşinin kendisine yemek getirip, başka bir otobüsle evine geri döndüğü belirtilen Bağcı'nın, bir süre önce belediye şirketinden emekliliğini hak kazandığı, ancak henüz emeklilik ikramiyesini bile alamadığı ve çalışmaya devam ettiği öğrenildi.
Olay yerine gelen Eskişehir Özel Halk Otobüsçüler Derneği Başkanı İbrahim Altunoğlu, şüphelilerin bir kurumda güvenlik görevlisi olduklarını öğrendiğini belirterek, "Edindiğim bilgiye göre, alkollülermiş. Şoför arkadaşımızı iterek aşağıya düşürmüşler" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.