Ali Sami Yen yeniden ihaleye çıkıyor

Ali Sami Yen yeniden ihaleye çıkıyor
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Şişli’deki Ali Sami Yen Stadı arazisi için 24 Mayıs 2010 tarihinde yeni bir ihale yapacağını açıkladı.

Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle yapılacak ihale  için , istekliler, tekliflerini 24 Mayıs 2010 saat 15:30’a kadar teslim edecekler. İhale  evrakları ise aynı yerden 2 bin TL’ye alınacak. 

Değerlendirme sonucu uygun görülen isteklilerle 28 Mayıs’ta ikinci oturum yapılacak. 34.6 dönümlük araziyi 16 Nisan 2010’da açık artırmayla satışa çıkarmış ve Aşçıoğlu İnşaat-Nurol İnşaat Ortak Girişimi 416.5 milyon lira ile en yüksek teklifi vermişti. Ancak, İdare, önerilen miktarı iyi bulmasına rağmen daha fazla gelire ihtiyacı olduğunu ifade ederek, ihaleyi iptal etmişti. Aşçıoğlu’nun sahibi Yaşar Aşçıoğlu ise ihalenin yenilenmesi durumunda tekrar katılımcı olacağını kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.