Yeşil Sahada Özçekim

Yeşil Sahada Özçekim
UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda dün akşam oynan Tottenham Hotspur-Partizan maçında sahaya giren taraftar, futbolcular ile özçekim (selfie) yaptı.

- UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda dün akşam oynan Tottenham Hotspur - Partizan maçında sahaya giren taraftar, futbolcular ile özçekim (selfie) yaptı.

İngiliz temsilcisi sahasında Partizanı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın 41. dakikasında sahaya 3 taraftarın girmesi sonucu hakem Evgen Aranovsky karşılaşmayı durdurarak, futbolcularla birlikte soyunma odasına gitti. Bir taraftar ise Tottenham oyuncusu Kyle Naughton ile özçekim (selfie) yaptı. Kapıların da kapatılmasını isteyen hakem, saha güvenliğinin kesin olarak sağlandığından emin olduktan sonra 15 dakika gecikmeli olarak tekrar sahaya çıkarak karşılaşmayı kaldığı yerden devam ettirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.