Yeni Başkan: Kürşat Sinan
Yapılan olağanüstü kongre sonucunda yönetime talip çıkmadığı için kayyuma devredilen Elbistan Belediyespor kulüp başkanlığına Kürşat Sinan getirildi.
Elbistan Belediyespor fahri başkanlığına ise Belediye Başkanı Durmuş Küçük, yönetim kurulu üyeliklerine ise Fevzi Yılmaz, Mustafa Keleşoğlu, Ragıp Güllü ve Cebrail Çatalbaş seçildi.
Elbistan Belediyespor Kulüp Başkanı Kürşat Sinan, transfer çalışmalarına başladıklarını, teknik adam olarak yine Şerafettin Tutaş'a teklifte bulunacaklarını söyledi.
Savunma sporlarıyla ilgilendiğini belirten Sinan, ''Son bir yıldır Elbistan'da ikamet ediyorum. El ve gönül birliği yaparak Elbistan Belediyespor'u hak ettiği yere taşıyacağız. Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük'ün desteğiyle kulüp başkanlığı görevini üstlendim. Bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğim'' diye konuştu.
AA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.