Yalovaspor Kütahya’ya Gitti

Yalovaspor Kütahya’ya Gitti
Yalova U-19 1. Amatör Genç Küme B Grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Yalovaspor 1. kademe maçları için Kütahya’ya gitti.

- Yalova U-19 1. Amatör Genç Küme B Grubunu şampiyon olarak tamamladıktan sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Yalovaspor 1. kademe maçları için Kütahya’ya gitti.

U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarına katılacak olan Yalovaspor U-19 takımı 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü Kütahya'da başlayacak olan zorlu maratonda 2. kademeye yükselmek için rakipleri ile mücadeleye girecek. Kütahya grubunda Yalovaspor’un yanı sıra İstanbul'dan Bayrampaşaspor ve Bağılar CFS, Bursa'dan Kestel Belediyespor ile Arabayatağı ve Manisa’dan Saruhanlı Belediyespor takımları bulunuyor.

Profesyonel kulübün alt yapısı görünümünde olan Bayrampaşa ve Galatasaray'ın pilot takımlarından biri olan CFS Bağcılar grup maçları öncesinde iddialı görünüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.