Uefa'dan Bursaspor'a 1 Yıl Men

Uefadan Bursaspora 1 Yıl Men
UEFA, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

- UEFA, Bursaspor'a 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün önümüzdeki 4 yılda katılacağı ilk Avrupa kupasından 1 yıl süreyle men edileceği açıklandı.

Daha önce UEFA Tahkim Kurulu, Zambiyalı oyuncu Mbesuma'nın bonservis bedelini geç ödediği gerekçesiyle Bursaspor'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası vermiş ve sonrasında bu ceza CAS tarafından ertelenmişti.

Bugün ise UEFA ertelenen kararın yürürlüğe girdiğini ve kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verildiğini açıkladı. Ayrıca kulübün vadesi geçmiş borçlarını 31 Ocak 2015'e kadar ödememesi halinde 1 yıl ilave ceza alabileceği açıklandı. Bunun yanında kulübe 100 bin Euro para cezası verildiği ancak bu cezanın yarısının, vadesi geçmiş borçların kapatıldığının tespiti yapılana kadar ertelendiği aktarıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.