Türkmen: “Dostluğun Devam Etmesini İstiyoruz”

Türkmen: “Dostluğun Devam Etmesini İstiyoruz”
Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, yarın deplasmanda karşılaşacakları Samsunspor maçında iyi mücadele ederek, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi.

- Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, yarın deplasmanda karşılaşacakları Samsunspor maçında iyi mücadele ederek, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini söyledi.

Sakat futbolcu sayısının çok olduğunu belirten Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, “Çok sakatımız var. Bunlar mazeret değil. En iyi şekilde mücadele edip en iyi sonucu olmak istiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah sakatlarımızın eksikliğini hissetmeden 3 puanı alırız” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN DOSTLUKLARIN BAKİ KALMASIDIR”

Sporun günümüzde ayrışmalara sebep olduğunun ifade eden Türkmen, “Spor gerçekten dostluk ilişkilerinin gelişmesine vesile olabilecek bir şeydir. Maalesef günümüzde ayrışmalara sebep olabiliyor. Samsunspor-Orduspor arasında bu söz konusu değildir. Bu dostluğun devam etmesini istiyoruz. Maçta üç sonuç var. Önemli olan dostlukların baki kalmasıdır” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.